Dupa ce zvonurile tot mai persistente privind iminenta remaniere a Executivului, care ar fi urmat sa-i aiba drept victime pe ministrii Finantelor (Ionut Popescu), Justitiei (Monica Macovei), si Educatiei (Mircea Miclea), au aparut in presa centrala,
Dupa ce zvonurile tot mai persistente privind iminenta remaniere a Executivului, care ar fi urmat sa-i aiba drept victime pe ministrii Finantelor (Ionut Popescu), Justitiei (Monica Macovei), si Educatiei (Mircea Miclea), au aparut in presa centrala, Palatul Victoria a negat, ieri, printr-un comunicat, informatiile vehiculate la bursa zvonurilor. Pe de alta parte insa, actualul presedinte executiv al PSD, Octav Cozmanca, a declarat, ieri, ca PSD se pregateste deja de alegeri anticipate, care ar putea fi organizate in toamna sau in primavara lui 2006.
Cozmanca a declarat ca "PSD a iesit la bataie" si ca va accentua criticile la actuala guvernare, fara sa caute "nod in papura". "Nu e nevoie sa cautam. Ei gresesc in fiecare zi, in fiecare ceas". El a precizat ca PSD a evitat doua luni de zile criticile, apreciind ca este normal sa astepte ca guvernantii "sa se aseze pe scaune".
Cozmanca a criticat si modul in care sunt facute schimbarile din functii ale unor sefi de institutii descentralizate: "Am facut si noi greseli de genul asta, dar nu chiar asa. Dimensiunea intrece orice limita... prin protocoale secrete au impartit si locurile care au ramas goale in cimitire".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.