Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a reusit o rasturnare spectaculoasa, calificandu-se in optimile de finala dupa o victorie cu 1-0 la Gelsenkirchen, cu Shalke 04, dupa ce prima mansa se incheiase la egalitate, 1-1. Golul ucrainenilor
Sahtar Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a reusit o rasturnare spectaculoasa, calificandu-se in optimile de finala dupa o victorie cu 1-0 la Gelsenkirchen, cu Shalke 04, dupa ce prima mansa se incheiase la egalitate, 1-1. Golul ucrainenilor a fost marcat de Aghahowa in minutul 21. La Sahtar Donetk, Razvan Rat fost singurul roman care a jucat tot meciul. Cosmin Barcauan si Flavius Stoican au fost rezerve, iar Daniel Florea si Ciprian Marica nu au a fost inclusi in lot. Florin Cernat a intrat in minutul 53, in locul lui Leko, pentru Dinamo Kiev, in timp ce Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia nu au fost folositi, ultimul neavand drept de joc in cupele europene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.