Un grup de copii dintr-un sat indian s-au casatorit cu caini, pe fondul unei ceremonii tribale inedite. Dupa cum informeaza Ananova, localnicii din Kuluptang, regiune situata in provincia nordica Jharkhand, au organizat asa-numita "casatorie a cainil
Un grup de copii dintr-un sat indian s-au casatorit cu caini, pe fondul unei ceremonii tribale inedite. Dupa cum informeaza Ananova, localnicii din Kuluptang, regiune situata in provincia nordica Jharkhand, au organizat asa-numita "casatorie a cainilor" (kukur vivaha) cu copiii lor, in credinta ca in acest fel demonii vor fi indepartati. Astfel, ceremonia presupune ca parintii copiilor ai caror dintisori razbat pentru prima oara din gingii trebuie sa "consfinteasca" aceste casatorii pentru pacea si prosperitatea intregii comunitati, intrucat cresterea primilor dinti este considerata un semn de rau augur. "In aceste cazuri, casatoria cainilor este o modalitate buna de a alunga spiritele rele", a declarat Sushila, al carui fiu de numai un an, pe nume Durga, este unul dintre miri. De asemenea, Sonamuni, in varsta de 54 de ani, a precizat ca aceste casatorii sunt la fel de importante ca toate ceremoniile indienilor, urmandu-se cu strictete vechile obiceiuri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.