"Cand i-am acuzat de abuz in serviciu nu aveam functia de presedinte al Romaniei. Acum mi se pare incorect, ca presedinte al Romaniei, sa fiu in proces cu oameni care au sarcina sa aplice legea", a declarat Traian Basescu, in fata magistratilor insta
"Cand i-am acuzat de abuz in serviciu nu aveam functia de presedinte al Romaniei. Acum mi se pare incorect, ca presedinte al Romaniei, sa fiu in proces cu oameni care au sarcina sa aplice legea", a declarat Traian Basescu, in fata magistratilor instantei supreme, dupa ce a anuntat ca renunta la plangerea penala impotriva celor doi procurori de la PNA care l-au anchetat in dosarul "Flota". Presedintele a mai precizat ca renunta, din motive de moralitate, sa-i mai acuze de abuz in serviciu pe Vasile Draghici si Cornel Otel. Presedintele Basescu a sosit, ieri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la ora 11.00, iar cazul sau a fost luat in discutie imediat dupa intrarea lui in sala, dezbaterile durand numai cateva minute. Vasile Draghici, seful Sectiei de combatere a coruptiei din PNA si procurorul Ioan Otel, amandoi din Constanta, au semnat rechizitoriul prin care Basescu, alaturi de alte 79 de persoane, a fost deferit Justitiei in dosarul "Flota", proces aflat pe rolul instantei supreme.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.