Sahtar Donetk, cu Razvan Rat integralist si cu alti doi romani pe banca de rezerve, Cosmin Barcauan si Flavius Stoican (Ciprian Marica, accidentat, si Daniel Florea n-au fost convocati de antrenorul Mircea Lucescu), a castigat aseara cu 1-0 meciul di
Sahtar Donetk, cu Razvan Rat integralist si cu alti doi romani pe banca de rezerve, Cosmin Barcauan si Flavius Stoican (Ciprian Marica, accidentat, si Daniel Florea n-au fost convocati de antrenorul Mircea Lucescu), a castigat aseara cu 1-0 meciul din deplasare cu Schalke 04, dupa ce remizase acasa, scor 1-1. Sahtar va juca in optimile de finala cu AZ '67 Alkmaar, echipa care a eliminat pe Alemannia Aachen, 2-1 dupa 0-0 in tur, de la gruparea germana lipsind aseara Laurentiu Reghecampf, accidentat. Rezultate de aseara: Dnipro Dnipropetrovsk - *Partizan Belgrad 0-1 (Radivic 87), in tur 2-2; Schalke 04 - *Sahtar Donetk 0-1 (Aghahowa 22), in tur 1-1; *AZ '67 Alkmaar - Alemannia Aachen 1-1 (Galen 62, Mathijsen 80 / Meijer 32), in tur 0-0; Sochaux - *Olympiakos Pireu 0-1 (Stoltidis 67), in tur 0-1; Austria Viena - Athletic Bilbao 0-0 (meci tur, care nu s-a jucat saptamana trecuta din cauza conditiilor meteo). Celelalte meciuri s-au terminat dupa inchiderea editiei (*echipe calificate pentru optimile de finala). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.