Gilda Lazar - fosta purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe - a fost talharita, in noaptea de miercuri spre joi, in fata locuintei sale, fiind atacata de trei barbati. Ea a parcat autoturismul in apropierea casei in care locuieste, in sectorul
Gilda Lazar - fosta purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe - a fost talharita, in noaptea de miercuri spre joi, in fata locuintei sale, fiind atacata de trei barbati. Ea a parcat autoturismul in apropierea casei in care locuieste, in sectorul 3 al Capitalei. Cand a coborat din masina, a fost atacata de trei persoane, care i-au furat geanta in care avea mai multe carduri si aproximativ 30 de milioane de lei. Talharii au urcat intr-un autoturism Audi si au fugit. Fiul Gildei Lazar, care a vazut totul, s-a urcat in masina si a plecat in urmarirea agresorilor. A reusit sa ii opreasca, dupa ce a lovit cu masina autoturismul acestora.
Doi dintre talhari au reusit sa fuga, insa cel de-al treilea - aflat la volan - a fost prins. Talharul a fost dus la sediul Sectiei 10 Politie si a fost identificat ca fiind Cristian Stefan Csibi, in varsta de 26 de ani. El este membru al gruparii de hoti de masini pe care a condus-o Radu Bolgiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.