Site-ul "Ukrainiansoccer" informeaza ca fotbalistul roman Daniel Florea ar putea fi cedat de Sahtar Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, la Metalurg Zaporoje. Mutarea se inscrie in cadrul unei strategii ample a clubului din Donetk de a elibera
Site-ul "Ukrainiansoccer" informeaza ca fotbalistul roman Daniel Florea ar putea fi cedat de Sahtar Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, la Metalurg Zaporoje. Mutarea se inscrie in cadrul unei strategii ample a clubului din Donetk de a elibera cateva locuri din lotul sau si a oferi jucatorilor mai putin folositi posibilitatea sa joace. Sahtar a anuntat deja plecarea internationalilor de tineret Adrian Pukanici si Serghei Pivnenko, sub forma de imprumut, la Ilicivet Mariupol. De asemenea, mijlocasul rus Alexei Baharev este in probe la Rubin Kazan, iar paraguayanul Pedro Benitez va fi rodat la Krilia Sovietov Samara (Rusia). Informatia confirma zvonul conform caruia Lucescu ar urma sa se desparta in vara de mai multi romani de la Sahtar. Antrenorul roman este nemultumit de defensiva, compartiment in care joaca trei romani, Stoican, Barcauan si Rat. Singurul roman care va fi pastrat este Marica, dar si acesta poate pleca daca negocierile cu Inter Milano vor duce la un rezultat financiar favorabil pentru Sahtar. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.