Nenad Pavlovic si Petar Bazic, cei doi jucatori sarbi veniti in aceasta iarna la Apulum Alba Iulia au afirmat ca vor sa devina cunoscuti prin formatia antrenata de Alexandru Pelici. "In Romania am luat-o de la inceput. Trebuie sa ne facem cunoscuti p
Nenad Pavlovic si Petar Bazic, cei doi jucatori sarbi veniti in aceasta iarna la Apulum Alba Iulia au afirmat ca vor sa devina cunoscuti prin formatia antrenata de Alexandru Pelici. "In Romania am luat-o de la inceput. Trebuie sa ne facem cunoscuti prin echipa din Alba Iulia", spune atacantul Bazic, dupa primele sase saptamani petrecute la echipa ardeleana. Referitor la faptul ca nu a avut evolutii prea bune in meciurile de verificare desfasurate pana acum, Bazic a incercat o explicatie. "Importante sunt partidele oficiale si nu jocurile amicale. Am mai avut perioade in cariera in care eram golgeter in amicale, dar nu marcam in campionat, dupa cum si atunci cand jucam mai slab in pregatiri, la startul sezonului oficial inscriam goluri pe banda rulanta", a concluzionat Bazic. Fundasul Pavlovic spune ca pentru a avea rezultate o echipa nu trebuie sa se bazeze doar pe valorile individuale. "Este nevoie ca toti sa functionam ca un ceasornic, sa fim o familie si pe teren, dar si in afara lui. Pentru returul care va debuta pe 6 martie, imi doresc sa fiu sanatos si sa pot ajuta echipa, din defensiva voi fi utilizat, sa-si indeplineasca obiectivul, indiferent pe ce post", a explicat Pavlovic. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.