In aceasta seara pe Ghencea, Steaua va incerca sa surmonteze handicapul de doua goluri din fata Valenciei si sa reuseasca o calificare spectaculoasa in optimile de finala ale Cupei UEFA.
Duelul a devenit cu atat mai interesant cu cat probleme
In aceasta seara pe Ghencea, Steaua va incerca sa surmonteze handicapul de doua goluri din fata Valenciei si sa reuseasca o calificare spectaculoasa in optimile de finala ale Cupei UEFA.
Duelul a devenit cu atat mai interesant cu cat problemele au explodat la ambele echipe. Gigi Becali a intrat intr-un conflict deschis cu mass-media romanesti dupa mult tergiversata plecare a lui Neaga in Coreea de Sud si declaratiile acide cu privire la vanzarea in perioada urmatoare a lui Hamutovski. De partea cealalta, soarta antrenorului Ranieri pare deja pecetluita indiferent de rezultatul meciului de la Bucuresti, iar presedintele "liliecilor", Juan Butista Soler, a anuntat o remaniere puternica a lotului.
Valencia nu a mai reusit o victorie in deplasare de doua luni si jumatate, iar acest lucru poate reprezenta un atu important pentru stelisti, care vor beneficia si de ajutorul publicului. Din pacate, terenul va fi unul extrem de greu la ora meciului, ploaia anuntata putand transforma suprafata de joc intr-o adevarata mocirla.
De aceea, Zenga nici nu stie ce formula ar fi ideala pentru Steaua fiind binecunoscut faptul ca Valencia are o redutabila linie de mijloc. De aceea, tehnicianul italian il va folosi, din nou, pe Mirel Radoi ca inchizator la mijlocul terenului, iar in atac, folosirea in primul unsprezece a lui Andrei Cristea este sigura, dupa ce Cristi Ciocoiu a avut o prestatie mediocra pe Mestalla. Walter Zenga crede in sansele de calificare ale Stelei si e sigur ca prin ambitie si personalitate jucatorii sai pot fi in stare sa obtina un rezultat mare.
Formatia probabila a Stelei: Hamutovski - Ogararu, Baciu, Ghionea, P. Marin - Paraschiv,
D. Munteanu, Radoi, Dica - Oprita, Cristea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.