Antrenorul Aurel Sunda a declarat ieri ca este nemultumit de lipsa de concurenta pe posturi la echipa CFR Cluj. "Pe zece dintre jucatori, daca ii dam afara, ii mananca diviziile B si C. Cand ii bagam, zic ca n-au meciuri in picioare. E ca si cum sold
Antrenorul Aurel Sunda a declarat ieri ca este nemultumit de lipsa de concurenta pe posturi la echipa CFR Cluj. "Pe zece dintre jucatori, daca ii dam afara, ii mananca diviziile B si C. Cand ii bagam, zic ca n-au meciuri in picioare. E ca si cum soldatii ar fi zis ca nu merg in al doilea razboi mondial pentru ca nu l-au facut si pe primul", a spus Sunda. In ciuda lipsei de concurenta pe posturi si a accidentarilor lui Roszel si Tilinca, conducerea CFR Cluj a anuntat ca nu va transfera un atacant pentru retur. Altfel, stadionul echipei CFR Cluj a suferit numeroase modificari in ultima perioada. De la inceputul anului s-au montat inca 1.000 de scaune de plastic, in afara celor 3.000 instalate anul trecut. In plus, administratorii stadionului lucreaza la amenajarea unei sali de protocol, unde urmeaza sa fie primite delegatiile oaspete. Aceste modernizari sunt solicitate in manualul de licentiere pentru echipele de Divizia A, iar CFR Cluj, in calitate de echipa nou promovata, nu a fost obligata sa le faca imediat dupa intrarea in prima liga. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.