Prima sedinta comuna a Parlamentului pe anul in curs a fost, ieri, dedicata alegerii componentei comisiilor comune de control asupra serviciilor de informatii si a comisiei pentru integrare europeana. Deputatii si senatorii s-au prezentat la vot in n
Prima sedinta comuna a Parlamentului pe anul in curs a fost, ieri, dedicata alegerii componentei comisiilor comune de control asupra serviciilor de informatii si a comisiei pentru integrare europeana. Deputatii si senatorii s-au prezentat la vot in numar foarte mare si au fost extrem de disciplinati. Desi au existat mici "impedimente", sedinta a fost pasnica. Doar PRM s-a gandit la momentul votului ca vrea sa isi inlocuiasca din comisie reprezentantul propus initial, perturband un pic ritmul lucrarilor. Componenta comisiilor a fost de mult negociata de partide, care au decis si cine le va conduce. Astfel, presedinte al Comisiei SRI va fi senatorul PNL Radu Stroe, la Comisia pentru control al SIE - pedistul Romeo Raicu, iar la Comisia de integrare - pesedistul Viorel Hrebenciuc.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.