Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a creat stupoare anuntand ca nu va asista la casatoria civila a fiului ei Charles, mostenitorul coroanei, fapt fara precedent in istoria monarhiei britanice, explicat oficial prin dorinta de discretie a suvera
Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a creat stupoare anuntand ca nu va asista la casatoria civila a fiului ei Charles, mostenitorul coroanei, fapt fara precedent in istoria monarhiei britanice, explicat oficial prin dorinta de discretie a suveranei, transmite AFP, citat de Mediafax.
Palatul Buckingham a respins ideea ca ar putea fi vorba de un gest de sanctionare a printului Charles, in varsta de 56 de ani.
Regina va participa la slujba religioasa de binecuvantare a uniunii printului cu Camilla Parker Bowles, care va urma ceremoniei civile de la Primaria din Windsor.
Fiii printului Charles, Harry si William, dar si cei doi copii ai Camillei, Tom si Laura, vor fi prezenti insa si la ceremonia civila.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.