Selectionerul Victor Piturca, fost antrenor la Steaua pana in vara, cand a demisionat in urma unui conflict cu Gigi Becali, a declarat ca pe vremea cand era in Ghencea nu au existat ingerinte ale patronului in problemele echipei. "Am avut si eu discu
Selectionerul Victor Piturca, fost antrenor la Steaua pana in vara, cand a demisionat in urma unui conflict cu Gigi Becali, a declarat ca pe vremea cand era in Ghencea nu au existat ingerinte ale patronului in problemele echipei. "Am avut si eu discutii cu Gigi, insa este cert faptul ca el nu venea la stadion, nu-l lasam eu, ca n-avea rost. El ajungea la echipa o data la doua-trei saptamani, in afara de meciuri", a afirmat Piturca. El a mai precizat ca patronul din Ghencea nu i-a impus niciodata un jucator in echipa. Referindu-se la intalnirea dintre Steaua si Valencia, selectionerul a inceput cu meciul tur, intepandu-l usor pe Zenga. "Steaua a jucat slab, dar putea sa obtina un rezultat bun. Au suferit la organizarea jocului, iar Valencia, care a jucat si ea slab, nu a avut ocazii multe", a comentat Piti, apreciind ca spaniolii sunt favoriti atat prin scorul din prima mansa, cat si din cauza terenului in conditii proaste si a lipsei de jocuri oficiale din picioarele stelistilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.