Liderul sindicatelor Metrorex, Ion Radoi, a acuzat concesionarul serviciilor de intretinere a garniturilor de metrou, compania Alstom, ca nu respecta acordul social semnat o data cu contractul de concesiune, incercand sa disponibilizeze angajati pest
Liderul sindicatelor Metrorex, Ion Radoi, a acuzat concesionarul serviciilor de intretinere a garniturilor de metrou, compania Alstom, ca nu respecta acordul social semnat o data cu contractul de concesiune, incercand sa disponibilizeze angajati peste numarul stabilit. "Daca firma cerea 14 milioane de euro anual atunci cand avea cu 400 de angajati mai mult decat acum, iar trenurile noi nu sosisera inca, acum, cand 20 de trenuri sunt noi si nu au nevoie de reparatii si revizii, ea cere 30 de milioane anual. Va las pe dvs. sa apreciati cum vreti acest lucru", a declarat Radoi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.