Dolarul american a recuperat, ieri, din terenul pierdut in raport cu majoritatea valutelor dupa ce Coreea de Sud si Japonia au negat zvonurile potrivit carora ar planui o vanzare masiva de dolari, informeaza BBC. In urma cu o zi, moneda americana inr
Dolarul american a recuperat, ieri, din terenul pierdut in raport cu majoritatea valutelor dupa ce Coreea de Sud si Japonia au negat zvonurile potrivit carora ar planui o vanzare masiva de dolari, informeaza BBC. In urma cu o zi, moneda americana inregistrase cel mai mare declin dintr-o singura zi, din ultimele patru luni, pe fondul temerilor potrivit carora bancile centrale din Asia ar intentiona sa-si diminueze rezervele de dolari. Japonia detine cea mai mare rezerva de dolari din lume, in timp ce Coreea se situeaza pe locul patru, din acest punct de vedere. Astfel, dolarul se tranzactiona, ieri, la 104,69 de yeni pe unitate, in crestere cu 0,5 la suta fata de ziua precedenta. Moneda americana a recuperat teren si in raport cu euro si lira sterlina. Moneda unica valora, ieri, 1,3244 dolari pe unitate, iar lira sterlina se schimba la un curs de 1,9084 dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.