Antrenorul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a stabilit cei patru jucatori care vor fi inscrisi pe foile oficiale pentru intalnirea cu echipa Belarus. Acestia sunt: Andrei Pavel, Victor Hanescu, Gabriel Trifu si Razvan Sabau. Totus
Antrenorul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Florin Segarceanu, a stabilit cei patru jucatori care vor fi inscrisi pe foile oficiale pentru intalnirea cu echipa Belarus. Acestia sunt: Andrei Pavel, Victor Hanescu, Gabriel Trifu si Razvan Sabau. Totusi pana la tragerea la sorti care este programata joia viitoare mai pot interveni modificari. Aceasta decizie a tehnicianului nostru a fost luata datorita faptului ca exista un singur loc de antrenament, sala sporturilor din Brasov. Incepand de ieri, cei patru jucatori au inceput pregatirile, ultimul venit fiind jucatorul numarul unu al Romaniei, Andrei Pavel. Referitor la joc, Pavel a declarat: "Momentan ma supara o criza de sinuzita din cauza careia am si abandonat in primul tur la Rotterdam. Sper sa-mi revin complet, sa pot juca la dublu si simplu si sa ne calificam, sanse sunt. Referitor si la evolutia mea de la dublu, eu asa intentionez, dar decizia nu-mi apartine", a precizat Pavel.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.