Antrenorul Enrique Sanchez Flores a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului "Marca" de ieri, ca in cazul in care va ramane la Getafe ii va cere lui Gica Craioveanu sa nu se retraga din activitatea competitionala. "Ii voi cere lui Gica sa nu s
Antrenorul Enrique Sanchez Flores a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului "Marca" de ieri, ca in cazul in care va ramane la Getafe ii va cere lui Gica Craioveanu sa nu se retraga din activitatea competitionala. "Ii voi cere lui Gica sa nu se retraga si sa continue atat timp cat are forta si se simte motivat", a spus Flores. Acesta a afirmat ca nu i-a placut ca presa l-a anuntat ca unul dintre posibilii succesori ai lui Claudio Ranieri la conducerea tehnica a Valenciei.
"Cred ca a fost ceva inoportun. Am un singur obiectiv, Getafe, iar increderea aratata in mine de club este prea mare pentru ca sa-mi permit sa fiu distras si am facut un efort foarte mare ca sa nu ma afecteze acest posibil interes", a declarat Flores. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.