Tehnicianul Enrique Sanchez Flores a declarat, ieri, intr-un interviu acordat cotidianului Marca, ca, in cazul in care va ramane la Getafe, ii va cere lui Gheorghe Craioveanu sa nu se retraga din activitatea competitionala. "Ii voi cere lui Craiovean
Tehnicianul Enrique Sanchez Flores a declarat, ieri, intr-un interviu acordat cotidianului Marca, ca, in cazul in care va ramane la Getafe, ii va cere lui Gheorghe Craioveanu sa nu se retraga din activitatea competitionala. "Ii voi cere lui Craioveanu sa nu se retraga si sa continue atat timp cat are forta si se simte motivat", a spus Flores. Sanchez Flores a afirmat ca nu i-a placut ca presa l-a anuntat ca unul dintre posibilii succesori ai antrenorului Claudio Ranieri la conducerea tehnica a echipei Valencia. "Cred ca a fost ceva inoportun. Am un singur obiectiv: Getafe, iar increderea aratata in mine de club este prea mare pentru a-mi permite sa fiu distras", a declarat Flores.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.