Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, vrea sa inchida circulatia rutiera din Centrul Istoric al Capitalei, zona urmand sa fie destinata exclusiv traficului pietonal. Edilul a precizat ca Centrul Istoric va intra in "renovare", printr-un proiect de in
Primarul sectorului 3, Liviu Negoita, vrea sa inchida circulatia rutiera din Centrul Istoric al Capitalei, zona urmand sa fie destinata exclusiv traficului pietonal. Edilul a precizat ca Centrul Istoric va intra in "renovare", printr-un proiect de investitii in valoare de peste noua milioane de euro, bani ce provin de la Banca Europeana de Investitii, dar si de la municipalitate. Propunerea lui Liviu Negoita va fi discutata in prima sedinta a CGMB. Primarul a mai spus ca aprovizionarea magazinelor din zona se va face noaptea, insa vor avea acces doar vehiculele cu o greutate maxima de 3,5 tone. Liber va fi si accesul masinilor Salvarii, al Pompierilor, al altor servicii de interventie rapida, precum si al autovehiculelor de transport valori. "Propunerea privind interzicerea traficului rutier este primul pas dintr-un amplu proces de revitalizare a Centrului Istoric, care va incepe in luna martie", a adaugat Negoita.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.