In ultimul an, 16% din romani au avut nevoie de internare in spital, reiese din ultimul barometru de opinie privind serviciile de sanatate. Ce nu le place celor ce ajung sa fie cazati in saloanele spitalelor? in primul rand lipsa de confort si calita
In ultimul an, 16% din romani au avut nevoie de internare in spital, reiese din ultimul barometru de opinie privind serviciile de sanatate. Ce nu le place celor ce ajung sa fie cazati in saloanele spitalelor? in primul rand lipsa de confort si calitatea hranei."in ultimii trei ani, gradul de multumire in timpul spitalizarii a scazut cu aproape 10%", a precizat, ieri, prof. dr. Cristian Valdescu, presedintele executiv al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate. Conform barometrului, pentru serviciile medicale primite, doar 18% din romani spun ca au dat bani si cadouri, iar principalul motiv pentru care au facut acest lucru e acela ca "asa se obisnuieste". Barometrul a fost realizat in perioada 18-26 ianuarie 2005, pe un esantion de 1.076 de persoane.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.