Cu doar cateva zile inainte de gala de decernare a Premiilor Oscar, Hollywoodul incepe sa se pregateasca de sarbatoare, instaland decoruri si tribune pentru public in zona Kodak Theatre, unde sunt din ce in ce mai multi politisti, transmite Mediafax.
Cu doar cateva zile inainte de gala de decernare a Premiilor Oscar, Hollywoodul incepe sa se pregateasca de sarbatoare, instaland decoruri si tribune pentru public in zona Kodak Theatre, unde sunt din ce in ce mai multi politisti, transmite Mediafax. In apropierea estradelor, a caror constructie nu a fost terminata, o banderola cu inscriptia "The Academy awards" cu litere aurii, deasupra intrarii in cladirea teatrului, anunta deja evenimentul. Doua statuete aurite cu o inaltime de opt metri, replici imense ale celor cu care vor pleca acasa, duminica seara, cativa norocosi, au fost instalate de o parte si de alta a intrarii. In ciuda vantului, ploii si temperaturii cam scazute pentru sudul Californiei, cativa curiosi s-au adunat si urmaresc pregatirile. Toata lumea se intreaba daca ziua de duminca va fi scutita de ploaie, care ar putea scurta traditionala parada a celor 3300 de staruri invitate in tinuta de seara. Pentru orice eventualitate, organizatorii au decis instalarea unui cort care va proteja covorul rosu, lung de 150 de metri si lat de zece. Circulatia a fost intrerupta in fata teatrului inca de luni seara pentru toata saptamana, iar restrictia se va extinde, progresiv, si asupra strazilor din jur. Buticurile si magazinele, numeroase in aceasta zona a Hollywoodului intens vizitata de turisti, vor ramane inchise toata ziua de duminica. Din cauza conditiilor drastice de securitate care vor alunga probabil turistii, unele nu vor deschide nici sambata. "Este sigur ca vom avea pierderi", recunoaste seful unui magazin de suveniruri de langa Kodak Theatre, refuzand sa dea o cifra. Politia din Los Angeles a refuzat sa dezvaluie numarul politistilor mobilizati pentru eveniment. "Suntem responsabili de perimetrul Oscarurilor si vom desfasura un numar foarte mare de politisti pentru a proteja ceremonia, asa cum am facut si in anii precedenti", a spus purtatorul de cuvant al politiei Los Angeles-ului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.