Dupa Sorin Oprescu, un alt social-democrat, senatorul Antonie Iorgovan, a anuntat ieri ca intentioneaza sa-si masoare fortele cu Adrian Nastase. Daca in urma cu o saptamana, fostul premier parea sigur de functia de presedinte executiv al PSD,

Dupa Sorin Oprescu, un alt social-democrat, senatorul Antonie Iorgovan, a anuntat ieri ca intentioneaza sa-si masoare fortele cu Adrian Nastase. Daca in urma cu o saptamana, fostul premier parea sigur de functia de presedinte executiv al PSD, atat Sorin Oprescu, cat si Antonie Iorgovan s-au decis sa-l concureze pe fostul premier.
"Ma voi bate cu Adrian Nastase in partid si la congres. Si am doua vesti pentru el: nu voi pleca din PSD, iar acolo unde va candida el, voi candida si eu", a spus Iorgovan. Atitudinea sa a fost cauzata de faptul ca Adrian Nastase si-ar fi permis, potrivit lui Iorgovan, sa afirme ca prezenta sa in viata politica i se datoreaza liderului PSD. In schimb, Ion Iliescu pare ca este mai mult ca sigur viitorul lider al fostului partid de guvernamant.
"Aceasta functie este istoric rezervata fostului si viitorului presedinte - Ion Iliescu", a apreciat Antonie Iorgovan. Totodata, Iorgovan a anuntat ca Iliescu a fost de acord cu denuntul penal privind situatia imobiliara a presedintelui Traian Basescu, initiat de el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.