Jucatorul argentinian Alejandro Gavatorta, care a sustinut probe de joc la formatia Poli Iasi, a semnat un contract pe o perioada de patru luni cu gruparea ieseana, cu optiune de prelungire pentru inca doua sezoane. Gavatorta evolueaza pe postul de m
Jucatorul argentinian Alejandro Gavatorta, care a sustinut probe de joc la formatia Poli Iasi, a semnat un contract pe o perioada de patru luni cu gruparea ieseana, cu optiune de prelungire pentru inca doua sezoane. Gavatorta evolueaza pe postul de mijlocas la inchidere si a fost folosit de antrenorul Ionut Popa in toate meciurile sustinute de Poli Iasi in cadrul turneului "Norcia Winter Cup". Alejandro Gavatorta are 24 de ani si a evoluat ultima oara in prima liga a campionatului Argentinei, la echipa Club Atletico Union Santa Fe. Gavatorta, care a venit la Poli Iasi ca jucator liber de contract, va primi in cele patru luni in care va evolua la divizionara A suma de 10.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.