Stadionul din Arad, construit in anii '40, de baronul Francisc Neumann, si evaluat la un milion de euro, a fost cedat municipalitatii, de mostenitorii baronului, care s-au intors din SUA pentru a clarifica situatia juridica a unor proprietati mosteni
Stadionul din Arad, construit in anii '40, de baronul Francisc Neumann, si evaluat la un milion de euro, a fost cedat municipalitatii, de mostenitorii baronului, care s-au intors din SUA pentru a clarifica situatia juridica a unor proprietati mostenite. Andrew Neumann de Vegvar, fiul fostului baron si primarul Gheorghe Falca au semnat, ieri, documentele prin care stadionul a fost trecut in proprietatea municipalitatii. "Am cedat stadionul in favoarea orasului ca gest in memoria tatalui meu, care a infiintat clubul UTA si doresc sa sprijin in continuare aceasta echipa", a spus Andrew Neumann de Vegvar. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.