Biblioteca Metropolitana din Bucuresti se confrunta cu o problema ce s-a acutizat in ultima vreme: lipsa spatiului, dar si a fondurilor necesare achizitionarii si amenajarii unor sedii. Mai mult, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a

Biblioteca Metropolitana din Bucuresti se confrunta cu o problema ce s-a acutizat in ultima vreme: lipsa spatiului, dar si a fondurilor necesare achizitionarii si amenajarii unor sedii. Mai mult, Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat de trei ori mai putini bani decat era necesar. Astfel, bugetul pe 2005 prevede doar 1,5 miliarde lei pentru cheltuieli materiale, in timp ce transformarea fostelor spatii comerciale in filiale ale bibliotecii ar necesita intre 4,5 miliarde si 5 miliarde lei, a declarat, ieri, pentru Mediafax, Florin Rotaru, directorul Bibliotecii Metropolitane.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.