Antrenorul stelist Walter Zenga a declarat ca echipa sa poate juca joi, in meciul retur cu FC Valencia, din 16-imile Cupei UEFA, pe cartea atacului, asa cum a facut-o cu Besiktas Istanbul, scor 2-1, sau prudent, ca in partida cu Standard Liege, scor
Antrenorul stelist Walter Zenga a declarat ca echipa sa poate juca joi, in meciul retur cu FC Valencia, din 16-imile Cupei UEFA, pe cartea atacului, asa cum a facut-o cu Besiktas Istanbul, scor 2-1, sau prudent, ca in partida cu Standard Liege, scor 2-0, ambele in Grupa B a acestei competitii. "Nu stiu inca daca trebuie sa atacam din start si sa incercam sa dam doua goluri sau sa stam in joc, sa fim prudenti, sa fie pana in minutul 85 sa zicem, sa dam gol si poate sa-l reusim pe al doilea in prelungiri, la o faza fixa. Sa vedem cum vom juca, precum in meciul cu Besiktas sau ca in partida cu Standard. Trebuie sa incercam sa dam gol imediat, dar in acelasi timp sa nu primim. Sunt lucruri importante, va trebui sa tinem cont de ele", a spus Zenga.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.