Bogdan Tarus a ocupat locul doi, duminica, in proba de saritura in lungime, cu o performanta de 8,00 m, in cadrul reuniunii atletice indoor de la Atena. Tarus a fost depasit de grecul Louis Tsatoumas (8,03 m), in timp ce pe locul trei s-a clasat port
Bogdan Tarus a ocupat locul doi, duminica, in proba de saritura in lungime, cu o performanta de 8,00 m, in cadrul reuniunii atletice indoor de la Atena. Tarus a fost depasit de grecul Louis Tsatoumas (8,03 m), in timp ce pe locul trei s-a clasat portughezul Araujo Gaspar (7,85 m). La greutate, Gheorghe Guset s-a situat tot pe pozitia secunda, cu o aruncare ce a masurat 20,25 metri. Pe primele trepte ale podiumului de premiere s-au urcat americanul Christian Cantwell (20,31 m) si compatriotul sau Dan Taylor (19,95 m). Medaliat cu bronzul mondial anul trecut la Budapesta, Stefan Vasilache a terminat pe locul trei proba de saritura in inaltime, dupa ce a trecut peste stacheta ridicata la 2,26 m. Vasilache a fost devansat de rusul Aleksei Dmitrik (2,30 m) si de sarbul Dragutin Topic (2,28 m). (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.