Duminica, la Baile Felix, s-a desfasurat concursul national de cros fond si semifond pentru juniori I, tineret si seniori. Intrecerea a reprezentat si un criteriu de selectie pentru stabilirea loturilor nationale care ne vor reprezenta la Balcaniada
Duminica, la Baile Felix, s-a desfasurat concursul national de cros fond si semifond pentru juniori I, tineret si seniori. Intrecerea a reprezentat si un criteriu de selectie pentru stabilirea loturilor nationale care ne vor reprezenta la Balcaniada de fond si semifond (Turcia), respectiv la Mondialele pentru seniori si juniori (Franta), ambele fiind programate luna viitoare. La junioare s-a impus Ancuta Bobocel (CSS-CSM Turnu Severin), urmata de Mihaela Susa (CSS-Viitorul Cluj) si Andrea Plesu (LPS Galati) pentru ca la tineret prima sa treaca linia de sosire Paula Tudoram (CSS Armatura Zalau), devansandu-le pe Ana Maria Bordea (CSM Calarasi) si pe Irinel Zamfir (LPS-CSM Suceava). Concursul senioarelor a fost castigat de Fodor Anca Simona (CS Botosani), urmata de Claudia Colita (CSM Craiova) si de Anca Safta (CSM Craiova). Juniori: Stefan Patru (CSS Dragasani), Ciprian Susanea (LPS Botosani), Marius Sava (CSM Danubiu Tulcea); tineret Marius Ionescu (CSM Craiova), Calin Hantau (CSM Sf. Gheorghe), Cristinel Irimia (CSS Sighisoara); seniori: Petrea Hristea (CSM Onesti), Virgil Sabou (CSM Armatura Zalau), Ionut Enache (CSM-CSU Pitesti). (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.