Cotidianul "Las Provincias" scrie ca negocierile cu Didier Deschamps sunt tot mai avansate. "Fostul jucator al Valenciei, in prezent antrenor la AS Monaco, este situat pe o pozitie foarte buna pentru a-l inlocui pe Ranieri, daca nu cat mai curand, ce
Cotidianul "Las Provincias" scrie ca negocierile cu Didier Deschamps sunt tot mai avansate. "Fostul jucator al Valenciei, in prezent antrenor la AS Monaco, este situat pe o pozitie foarte buna pentru a-l inlocui pe Ranieri, daca nu cat mai curand, cel putin din sezonul viitor. Antrenorul francez a discutat cu oficiali ai Valenciei si i-a informat pe acestia ca, desi este apreciat la AS Monaco, totusi vrea sa-si largeasca orizontul in fotbalul mondial, iar Valencia ar fi un loc foarte bun pentru el". Sursa citata mentioneaza ca Deschamps este apreciat pentru calitatile sale umane si profesionale. "Se spune ca acest tehnician are carisma, stie totul despre lumea fotbalului, in care a castigat toate titlurile posibile, iar prezenta sa in vestiar ar fi o garantie".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.