Pentru prima oara in ultimii ani, parlamentarii sunt pusi in fata unei situatii inedite: n-au "material" de lucru. La Camera Deputatilor activitatea in comisii si in plen este redusa in aceasta perioada, deoarece guvernul nu trimite, deocamdata, proi
Pentru prima oara in ultimii ani, parlamentarii sunt pusi in fata unei situatii inedite: n-au "material" de lucru. La Camera Deputatilor activitatea in comisii si in plen este redusa in aceasta perioada, deoarece guvernul nu trimite, deocamdata, proiecte de legi, a declarat ieri Adrian Nastase, presedintele acestui for legislativ. In plus, si initiativele legislative sunt destul de putine. Motivul acestei situatii, sustine Nastase, ar fi ca parlamentarii de la putere urmaresc programul legislativ prioritar al guvernului, iar cei din celelalte grupuri au foarte multi oameni noi, care trebuie sa se obisnuiasca cu mecanismele de functionare din Parlament si cu problemele din judete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.