Judoka Alina Dumitru a ocupat locul cinci la categoria 48 kg, din cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Hamburg, desfasurata in weekend. Dumitru a fost invinsa in semifinale de rusoaica Natalia Samoilova, iar in lupta pentru locul trei a pierdut in fa
Judoka Alina Dumitru a ocupat locul cinci la categoria 48 kg, din cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Hamburg, desfasurata in weekend. Dumitru a fost invinsa in semifinale de rusoaica Natalia Samoilova, iar in lupta pentru locul trei a pierdut in fata japonezei Fukumi Tomoko. La 52 kg, Ioana Dinea-Aluas a pierdut in turul secund al grupei B, in fata italiencei Antonia Cuomo. La 57 kg, Corina Caprioriu a cedat in primul tur, in fata olandezei Deborah Gravenstijn, iar la 63 kg, Irina Samoila a fost invinsa in turul doi de japoneza Tanimoto Ayumi si in recalificari de cubaneza Abel Yaritza. La masculin, Ilie Popa (73 kg) a ajuns in recalificari, dar a cedat in fata germanului Nico Mueller, in timp ce Bogdan Barbulescu (81 kg) a fost eliminat din primul tur de rusul Salamu Mezhidov. La 90 kg, Daniel Brata a fost, de asemenea, eliminat din primul tur, de georgianul Irakli Tsirekidze, iar Abraham Elod Lajos (100 kg) a pierdut in turul secund al recalificarilor, in fata sportivului din Tadjikistan, Asrankulov Negmatullo. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.