Cei mai valorosi jucatori din campionatul profesionist nord-american de baschet au demonstrat, duminica noapte, in fata celor peste 18.000 de spectatori care au luat loc in tribunele arenei "Pepsi Center" din Denver, ca sportul in cinci ramane o adev
Cei mai valorosi jucatori din campionatul profesionist nord-american de baschet au demonstrat, duminica noapte, in fata celor peste 18.000 de spectatori care au luat loc in tribunele arenei "Pepsi Center" din Denver, ca sportul in cinci ramane o adevarata religie peste Ocean, oferind un spectacol de calitate in cea de-a 54-a editie a "All Star Game". La capatul unei dispute dramatice, echipa Conferintei de Est a trecut de rivala din Vest, cu scorul de 125-115 (27-33, 34-26, 34-30, 30-26), gratie evolutiilor senzationale ale "magicienilor" Allen Iverson, Shaquille O'Neal (12), Jermaine O'Neal (15), Vince Carter (11) si Grant Hill (6). De altfel, la finalul intalnirii, Allen Iverson (30 de ani) a fost recompensat pentru a doua oara in cariera cu trofeul MVP. De la invinsi s-au remarcat Ray Allen (17), Kobe Bryant (16), Tim Duncan (15), Yao Ming (11) si Kevin Garnett (10). De remarcat ca intrecerea celor mai buni aruncatori de la mare distanta a fost castigata de Quentin Richardson (Phoenix Suns), in vreme ce concursul de slam-dunk a fost adjudecat de Josh Smith (Atlanta Hawks). (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.