Partida va fi transmisa de ProTV incepand cu ora 21,45Liga Campionilor se intoarce azi cu primele patru meciuri din optimile de finala ale competitiei. Fara doar si poate capul de afis al serii il detine "finala" de la Madrid dintre Real si Juventus.
Partida va fi transmisa de ProTV incepand cu ora 21,45Liga Campionilor se intoarce azi cu primele patru meciuri din optimile de finala ale competitiei. Fara doar si poate capul de afis al serii il detine "finala" de la Madrid dintre Real si Juventus. Cea mai recenta confruntare dintre cele doua echipe s-a consumat in urma cu doua editii, in semifinale, si a dat castig de cauza torinezilor care, desi au fost infranti cu 1-2 pe "Santiago Bernabeu", au intors rezultatul acasa castigand cu 3-1. In 1998, cele doua echipe au jucat finala competitiei, victoria revenind Realului. La meci va fi prezent si Adrian Mutu, care a fost inclus in delegatia "Batranei Doamne" pentru a se acomoda cu noii sai coechipieri * O alta confruntare soc are loc la München, acolo unde Bayern da replica lui Arsenal. Cele doua grupari s-au mai intalnit in sezonul 2000-2001, in faza grupelor. Bavarezii au remizat 2-2 la Londra si au invins pe "Olympiastadion" cu 1-0, intr-un sezon ce avea sa le aduca trofeul. Arsenal nu a reusit sa repete sezonul excelent de anul trecut si practic nu mai are nici o sansa de a castiga Premier League, in timp ce Bayern conduce Bundesliga * La Eindhoven, PSV primeste pe AS Monaco, finalista editiei de anul trecut. Cele doua s-au intalnit si in sezonul trecut, monegascii reusind o victorie in Principat si un egal acasa. Echipa lui Deschapms este neinvinsa in deplasarile din Olanda * Pe "Anfield Road", Liverpool da piept cu Bayer Leverkusen. Cele doua echipe s-au confruntat in aceeasi faza a competitiei in urma cu trei sezoane, germanii avand castig de cauza. "Cormoranii" vor fi lipsiti de capitanul Gerrard, suspendat, in timp ce "aspirinele" nu pot conta pe Novotny. (N.G.)
Real Madrid - Juventus Torino
Arbitru: Lubos Michel (Slovacia)
Bayern Munchen - Arsenal Londra
Arbitru: Kim Milton Nielsen (Danemarca)
PSV Eindhoven - AS Monaco
Arbitru: Luis Medina Cantalejo (Spania)
Liverpool - Bayer Leverkusen
Arbitru: Kyros Vassaras (Grecia)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.