Presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, a declarat ieri ca nu este de acord ca Aurelian Dumitru si Dan Balauru, fotbalisti transferati in aceasta pauza competitionala la "Poli" AEK Timisoara, sa se intoarca la gruparea din Alba Iulia. "Pe noi nu ne
Presedintele lui Apulum, Viorel Malusel, a declarat ieri ca nu este de acord ca Aurelian Dumitru si Dan Balauru, fotbalisti transferati in aceasta pauza competitionala la "Poli" AEK Timisoara, sa se intoarca la gruparea din Alba Iulia. "Pe noi nu ne mai intereseaza cei doi jucatori din moment ce au parasit echipa si noi ne-am reglat conturile cu gruparea de pe malul Begai", a spus Malusel. Dumitru (foto) si Balauru au plecat, la finalul turului de campionat, la Timisoara, dar nu au reusit sa-l convinga pe antrenorul Cosmin Olaroiu de valoarea lor, conditii in care cei doi se afla foarte aproape de a fi pusi pe liber de catre banateni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.