Viorel Duru (foto), directorul Departamentului Licente din cadrul FRF, a anuntat ieri, la finalul unui seminar la care au participat reprezentantii compartimentelor financiare ale cluburilor din Divizia A, ca UEFA a prelungit termenul de achitare a d
Viorel Duru (foto), directorul Departamentului Licente din cadrul FRF, a anuntat ieri, la finalul unui seminar la care au participat reprezentantii compartimentelor financiare ale cluburilor din Divizia A, ca UEFA a prelungit termenul de achitare a datoriilor gruparilor pana pe 31 martie 2005. "Vestea buna este ca UEFA a prelungit termenul de achitare a datoriilor, iar vestea rea este ca anul acesta o sa fim intransigenti", a spus Duru. Conform regulilor de licentiere, cluburile de Divizia A care nu faceau dovada ca si-au achitat toate datoriile pana la 1 ianuarie 2005, nu primeau licenta pentru sezonul viitor. In postura de datornici, in special la bugetul de stat, se gasesc majoritatea cluburilor din prima divizie. "Daca anul trecut s-au facut concesii, la criteriile financiare nu o sa se intample asa. Mesajul presedintelui Mircea Sandu este urmatorul: "Nu trebuie sa facem concesii. Vor participa in Divizia A atatea cluburi cate vor obtine licenta"", a subliniat Duru. La seminarul organizat de FRF privind obiectivele procesului de licentiere pentru sezonul 2005-2006 au participat zece cluburi din Divizia A, lipsind reprezentantii cluburilor Universitatea Craiova, Steaua, Apulum Alba Iulia, CFR Cluj, Farul Constanta si FC Brasov. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.