Deutsche Bank ar putea vinde Deutsche Asset Management, divizia de investitii neprofitabila din Marea Britanie, pentru a deveni mai competitiva in raport cu marile institutii financiare ale lumii, potrivit unor surse din conducerea companiei, citate
Deutsche Bank ar putea vinde Deutsche Asset Management, divizia de investitii neprofitabila din Marea Britanie, pentru a deveni mai competitiva in raport cu marile institutii financiare ale lumii, potrivit unor surse din conducerea companiei, citate de Mediafax.
Banca germana a mentionat, pentru prima data, posibilitatea renuntarii la departamentul britanic la inceputul acestei luni, aratand ca ar favoriza un proces de vanzare rapid, dar ca se afla de-abia la inceputul procesului de analiza. "Deutsche Bank nu a luat inca o decizie", a declarat un purtator de cuvant al companiei. Potrivit cotidianului britanic Sunday Times, analistii de la JP Morgan au estimat ca banca germana ar putea obtine aproximativ 1,1 miliarde de euro in schimbul Deutsche Asset Management.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.