CF Valencia a pierdut duminica seara, in campionat, scor 0-1 pe terenul lui Racing Santander, iar soarta antrenorului Claudio Ranieri pare a fi pecetluita. Cotidianul "Las Provincias" sustine ca negocierile cu Didier Deschamps, antrenorul lui AS Mona
CF Valencia a pierdut duminica seara, in campionat, scor 0-1 pe terenul lui Racing Santander, iar soarta antrenorului Claudio Ranieri pare a fi pecetluita. Cotidianul "Las Provincias" sustine ca negocierile cu Didier Deschamps, antrenorul lui AS Monaco, sunt tot mai avansate, acesta dandu-si acordul pentru a-i prelua pe "lilieci". "Antrenorul francez a discutat cu oficiali ai Valenciei si i-a informat pe acestia ca, desi este apreciat la AS Monaco, vrea totusi sa-si largeasca orizontul in fotbalul mondial, iar Spania ar fi un loc foarte bun pentru el", scrie "Las Provincias". Sursa citata mentioneaza ca, desi este antrenor de putin timp, Deschamps este apreciat pentru calitatile sale umane si profesionale. "Se spune ca acest tehnician are carisma, stie totul despre lumea fotbalului, in care a castigat toate titlurile posibile, iar prezenta sa in vestiar ar fi o garantie", scrie "Las Provincias". Totusi, Ranieri nu pare foarte constient de iminenta sa demitere si vrea sa continue. Altfel, referitor la meciul cu Steaua, fundasul Carlos Marchena a declarat ca Valencia trebuie sa incerce sa castige la Bucuresti, informeaza site-ul oficial al gruparii spaniole. Portarul Andres Palop considera ca "liliecii" au nevoie de liniste pentru a reusi sa obtina calificarea in optimile de finala ale Cupei UEFA. "Vom munci mai mult pentru a merge inainte. Suntem suparati, dar nu avem altceva de facut decat sa pregatim meciul din Romania", a spus Palop. In alta ordine de idei, mijlocasul Ruben Baraja a fost menajat de Ranieri in vederea partidei de joi cu Steaua. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.