Suspiciosi din fire, poate si pe buna dreptate, romanii au teorii care de care mai interesante despre calitatea carburantilor disponibili la benzinariile autohtone. Orice sofer, profesionist sau de duminica, are propriile sale teorii despre care firm
Suspiciosi din fire, poate si pe buna dreptate, romanii au teorii care de care mai interesante despre calitatea carburantilor disponibili la benzinariile autohtone. Orice sofer, profesionist sau de duminica, are propriile sale teorii despre care firma vinde carburanti a-ntaia ("de-ti merge motoru" fara hopuri") si te avertizeaza cu patos despre locurile in care cumperi titei cu... apa. O initiativa care ar mai putea face oarece lumina in aceasta privinta este cea a Ministerului Economiei, care va controla si monitoriza, printr-un proiect derulat in cooperare cu Guvernul Olandei, calitatea si cantitatea carburantilor. Rezultatele vor fi raportate anual Comisiei Europene. Daca rezultatele nu vor "transpira" mai devreme, prima raportare este programata abia pentru luna iunie 2006.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.