Banca Comerciala Carpatica a aprobat, zilele trecute, inceperea demersurilor privind transferul actiunilor la cota I a Bursei de Valori, se arata intr-un comunicat remis BVB. La luarea acestei decizii s-au avut in vedere rezultatele bune obtinute de
Banca Comerciala Carpatica a aprobat, zilele trecute, inceperea demersurilor privind transferul actiunilor la cota I a Bursei de Valori, se arata intr-un comunicat remis BVB. La luarea acestei decizii s-au avut in vedere rezultatele bune obtinute de banca in 2004, dezvoltarea puternica preconizata pentru 2005, precum si strategia bancii de a deveni una dintre cele mai prezente banci pe piata. Banca considera ca atragerea de noi fonduri de pe piata de capital reprezinta una dintre sursele de finantare a acestor obiective. Fata de inceputul anului, cotatiile pentru actiunile BCC au crescut cu peste 20 la suta.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.