Zona cuprinsa intre Aleea Solidaritatii si Strada Liviu Rebreanu, cunoscuta sub denumirea de "fosta betoniera", va fi reabilitata de Primaria Sectorului 3, incepand cu aceasta saptamana. Serviciul Disciplina in Constructii, impreuna cu SC ADPB SA Sec
Zona cuprinsa intre Aleea Solidaritatii si Strada Liviu Rebreanu, cunoscuta sub denumirea de "fosta betoniera", va fi reabilitata de Primaria Sectorului 3, incepand cu aceasta saptamana. Serviciul Disciplina in Constructii, impreuna cu SC ADPB SA Sector 3 vor salubriza terenul care va fi ulterior imprejmuit si delimitat in zona tuturor proprietatilor private aflate pe aceasta parte a Bd-ului Liviu Rebreanu. "Pana in prezent, vizavi de betoniera s-a procedat la desfiintarea constructiilor ilegale de pe domeniul public, precum si la civilizarea si intrarea in legalitate sau intreruperea utilitatilor pentru constructiile fara autorizatie. Consider ca si cetatenii care locuiesc in zona 1 Decembrie 1918 - L. Rebreanu merita atentia Primariei, astfel incat am hotarat ca aceasta actiune de redare a domeniului public sa fie printre primele din primavara acestui an", a anuntat primarul Liviu Negoita. Edilul estimeaza ca, spre sfarsitul lunii noiembrie 2005, Primaria Sectorului 3 va reusi sa civilizeze si sa salubrizeze terenurile virane si spatiile verzi, domenii publice aferente marilor bulevarde periferice din aceasta zona a Capitalei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.