Walter Zenga a organizat sambata o conferinta de presa in care a tinut sa-i raspunda lui Adrian Neaga, la o zi dupa ce atacantul a spus ca italianul este singurul vinovat pentru faptul ca n-a jucat pe "Mestalla" contra Valenciei. "Ii spun lui Neaga c
Walter Zenga a organizat sambata o conferinta de presa in care a tinut sa-i raspunda lui Adrian Neaga, la o zi dupa ce atacantul a spus ca italianul este singurul vinovat pentru faptul ca n-a jucat pe "Mestalla" contra Valenciei. "Ii spun lui Neaga ca este fotbalist si nu trebuie sa vorbeasca despre antrenor. Pentru ca este fotbalist, si, daca vorbeste despre antrenor, atunci inainte trebuie sa se spele la gura", a spus Zenga. "Mai mult, el a plecat de trei ori pana acum si s-a intors. Eu l-am sustinut cand nu juca, eu l-am facut capitan de echipa desi a aruncat, la Pitesti, banderola pe teren. Acum, Neaga ia banii, Steaua ia banii, impresarul ia banii, iar eu sunt singurul vinovat!", a mai spus Zenga. Italianul a sustinut ca l-a informat pe Neaga cu o saptamana inainte, cand echipa se afla la Milano, ca nu va juca in meciul cu CF Valencia, daca formatia la care se va transfera va vira banii in contul gruparii militare. "I-am spus: "Daca ajung banii de la coreeni la Steaua, eu nu te pun in primul 11". Eu am vorbit cu Neaga la Milano. Nu este adevarat ca a stiut cu doar trei ore ca nu va juca", a explicat Zenga. "mie mi s-a intamplat la fel la Inter, dar nu dupa doua sezoane, ca lui Neaga, ci dupa 14 ani!", a mai adaugat Zenga. Antrenorul stelist a mai spus ca nimeni nu i-a pus pistolul la tampla lui Neaga pentru a pleca la Chunnam Dragons si ca oficialii sud-coreeni nu ar fi trimis banii daca jucatorul nu si-ar fi dat acordul. "Mai terminati cu Neaga! Ca a plans, ca a facut nu stiu ce. Toate astea aduc a telenovela", a mai spus Zenga, care a adaugat: "I-am spus si lui Gigi Becali ca Neaga nu va juca daca vin banii pentru transfer inainte de meci. Gigi mi-a spus sa fac cum cred eu". Italianul i-a jignit si pe fanii stelisti: "Am 45 de ani si nu vreau sa fiu injurat de niste "taraculi". Am mixat aici doua cuvinte (n.r. - tarani si saraci)". Patronul FC Steaua i-a luat apararea lui Zenga in conflictul cu Neaga: "Nu cred ca Zenga s-a luat degeaba de Neaga, stie el ceva. Eu nu pot decat sa-i iau apararea antrenorului". In replica, Neaga a infirmat spusele lui Zenga: "Nu este adevarat ca mi-a spus inca din Italia ca nu o sa joc la Valencia. Zenga mi-a spus in ziua meciului - ori in teren, ori in tribuna. Cu trei ore inainte de meci, m-a anuntat ca nu o sa joc deloc". Atacantul i-a cerut antrenorului sa nu mai faca declaratii, pentru a-l scoate pe el vinovat, in caz contrar amenintandu-l ca va face mai multe dezvaluiri. "Nu incerca sa ma scoti vinovat, ca o sa spun mai multe. Nu vreu sa fiu calcat in picioare inainte sa plec in Coreea de Sud", a spus Neaga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.