Ambasadorii Romaniei care si-au facut treaba bine vor fi pastrati in posturi, chiar daca numirea lor a fost facuta pe criterii politice. "Competenta nu tine de carnetul de partid. Exista diplomati care au facut o munca exceptionala de reprezentare a
Ambasadorii Romaniei care si-au facut treaba bine vor fi pastrati in posturi, chiar daca numirea lor a fost facuta pe criterii politice. "Competenta nu tine de carnetul de partid. Exista diplomati care au facut o munca exceptionala de reprezentare a Romaniei in exterior, chiar daca provin din mediul politic", a declarat Ungureanu, citat de Mediafax.
Ministrul Afacerilor Externe este de parere ca "un ambasador politic are mult mai multe datorii decat un ambasador de cariera, pentru ca el reprezinta si formatiunea din care face parte, chiar daca acest lucru nu este atat de vizibil cand se asaza sub steagul national". Ungureanu a refuzat sa dezvaluie numele primilor ambasadori care vor fi inlocuiti in functii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.