Alexandru Pelici, antrenorul lui Apulum Alba Iulia, s-a declarat satisfacut de stagiul de pregatire efectuat in Antalya. "A fost foarte bine ca am putut sa ne pregatim si sa ne antrenam in conditii deosebite, pe terenuri de iarba, dar din pacate depl
Alexandru Pelici, antrenorul lui Apulum Alba Iulia, s-a declarat satisfacut de stagiul de pregatire efectuat in Antalya. "A fost foarte bine ca am putut sa ne pregatim si sa ne antrenam in conditii deosebite, pe terenuri de iarba, dar din pacate deplasarea cu autocarul s-a dovedit extrem de obositoare. Nu stiu ce metode ar fi trebuit sa folosim pentru a-i aduce pe jucatori pe linia de plutire", a spus Pelici. Antrenorul ardelenilor spera ca pana la inceputul returului sa fie corectate si deficientele din cadrul echipei. "Inca nu exista omogenitatea de care avem nevoie, dar pe undeva este de inteles deoarece au plecat unii jucatori de baza, nu avem coordonarea necesara, deci mai trebuie sa muncim", a afirmat Pelici. Tehnicianul lui Apulum spera ca formatia sa sa se salveze de la retrogradare. "Din pacate, sarbii Pavlovic si Bazic inca acuza socul unui regim continuu de pregatire si ma asteptam la mai mult de la ei atat din punct de vedere al exprimarii in teren, cat si la antrenamente. Stiu ca la Alba Iulia nu exista bani pentru transferuri de senzatie, conditii in care noi facem ce putem si nadajduim sa ne salvam de la retrogradare cu efectivul care-l avem. Raman in continuare deschise tratativele cu atacantul Vali Miculescu, un fotbalist puternic, de care am avea nevoie", a adaugat Pelici. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.