Adrian Neaga a declarat, ieri pe aeroportul Henri Coanda, la plecarea spre Coreea de Sud, unde va semna un contract pe trei sezoane cu Chunnam Dragons, ca patronul Stelei, Gigi Becali, a vrut anul trecut sa il vanda jucatorului Marian Aliuta pentru 2
Adrian Neaga a declarat, ieri pe aeroportul Henri Coanda, la plecarea spre Coreea de Sud, unde va semna un contract pe trei sezoane cu Chunnam Dragons, ca patronul Stelei, Gigi Becali, a vrut anul trecut sa il vanda jucatorului Marian Aliuta pentru 200.000 de dolari. "Gigi Becali vroia sa scape de mine. Acum un an de zile vroia sa ma vanda lui Aliuta pe 200.000 de dolari. Daca nu vroiam sa plec nu plecam? Cine se antrena cu mine pe la copii si juniori? Cred ca asta ma pastea, am fost pe la tineret si acum doi ani. Cred ca pateam ca Miu (n.r. - care a fost trimis sa se pregateasca la tineret pentru ca nu a semnat prelungirea contractului)", a spus atacantul. Declaratiile lui Neaga au fost confirmate de Aliuta, care l-a condus pe Rica la aeroport. Totodata, Neaga a mentionat ca semnase cu Steaua un contract in alb valabil doua sezoane. "Caracterul meu s-a vazut pe teren. Pentru a nu mai exista dezinformari, vreau sa precizez ca sunt nascut pe 4 iunie 1979 si nu am 27 de ani, ci 25 si nu mai aveam noua luni de contract cu Steaua, ci un an si jumatate plus inca doi ani semnat in alb, fara nici un ban, deci mai aveam contract trei ani si jumatate, doi semnati in alb. Cum am semnat in alb? Frumos, ca sa vedeti caracterul", a precizat Neaga. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.