Herman Van Holsbeeck, managerul general al lui Anderlecht, crede ca daca Marius Mitu, in prezent la Lierse, va fi transferat la formatia din Bruxelles, acesta "ar putea fi un adevarat lider al echipei", informeaza publicatia "La Libre Belgique". "Mit
Herman Van Holsbeeck, managerul general al lui Anderlecht, crede ca daca Marius Mitu, in prezent la Lierse, va fi transferat la formatia din Bruxelles, acesta "ar putea fi un adevarat lider al echipei", informeaza publicatia "La Libre Belgique". "Mitu este unul dintre cei mai buni jucatori din campionatul Belgiei. Stilul sau se potriveste celui al echipei noastre: este un jucator foarte tehnic iar jocul sau este placut ochiului. Este unul dintre acei jucatori care atrag suporterii la stadion. Cu siguranta, Mitu, cu calitatile de care dispune, ar putea fi un adevarat lider al echipei", a declarat Van Holsbeeck. Potrivit sursei citate, contractul lui Mitu expira in luna iunie, iar jucatorul va putea fi transferat gratis de un alt club. "Nimic nu pare sa impiedice realizarea, in luna iunie, a transferului lui Mitu la Anderlecht, club care nu a ezitat sa-si manifeste interesul pentru jucatorul roman", scrie "La Libre Belgique". Oficialul lui Anderlecht a mentionat ca, in cazul in care transferul jucatorului roman va fi perfectat, acestuia nu i se va putea garanta un post de titular. "Am inteles ca Mitu vrea sa joace meci de meci. La Anderlecht nu i se poate oferi insa aceasta garantie. Daca Mitu va veni la Bruxelles, va trebui sa accepte concurenta lui Bassegio si Zetterberg", a precizat Van Holsbeeck. Potrivit site-ului "voetbalbelgie", de serviciile jucatorului roman s-au mai aratat interesate Racing Genk, Roda JC si Borussia Monchengladbach. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.