Compozitorul Andrei Tudor a castigat trofeul Festivalului National al Cantecului de dragoste, in valoare de 1.000 de euro si Premiul presei, in valoare de 500 de euro. Piesa ''Cat de frumoasa esti'', interpretata de Mihai Traistariu, dovedindu-se cea
Compozitorul Andrei Tudor a castigat trofeul Festivalului National al Cantecului de dragoste, in valoare de 1.000 de euro si Premiul presei, in valoare de 500 de euro. Piesa ''Cat de frumoasa esti'', interpretata de Mihai Traistariu, dovedindu-se cea mai apreciata creatie a anului 2004.
Dupa ce a fost nedreptatit la mai multe festivaluri de gen autohtone, se pare ca lucrurile tind sa se indrepte pentru fostul component al trupei Valahia. Desi a fost comparat deseori cu Mariah Carey, ca si timbru vocal, Mihai nu a reusit, pana acum, sa se clasifice in primele locuri decat in concursurile internationale. Juriul de specialitate a fost format din: Anton Suteu, Cornel Fugaru, Ioan Onisei, Titus Andrei, Stefan Marascu, Ovidiu Komornik, Lucian Avramescu si Christian Ratscher.
Si in acest an, trofeul festivalului a purtat semnatura artistului Alexandru Ghildus, fostul presedinte al Uniunii Artistilor Plastici din Romania. Spectacolul a avut loc la Centrul Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor, si a fost prezentat de Marina Almasan si Horia Moculescu.
Premiul special al juriului a fost obtinut de formatia Academica, pentru piesa ''Stai, nu pleca''. Desi fusese cotat drept un posibil candidat la marele premiu, neobositul Marcel Pavel s-a ales doar cu premiul TVR 2. El a intrat in competitie cu o compozitie proprie.
''Doar o clipa'' (interpretata de Andra, muzica si versurile Adrian Cristescu) a castigat Premiul Radiodifuziunii Romane si un set de bijuterii, in valoare de 500 de euro. Premiul de popularitate a fost luat de Sophia, o debutanta care nu a impresionat pe nimeni.
Festivalul s-a incheiat cu un recital semnat Middle of the road, dar a continuat cu o petrecere data in cinstea irlandezilor de omul de afaceri Cristian Tantareanu. Atractia petrecerii au constituit-o doua dansatoare la bara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.