Dupa plecarea mult discutata a lui Adrian Neaga in Coreea de Sud, Steaua se va desparti pana la inceperea returului de alti doi jucatori. Cei vizati sunt portarul Vasili Hamutovski si atacantul Cristi Ciocoiu. In ciuda protestelor suporterilor in urm
Dupa plecarea mult discutata a lui Adrian Neaga in Coreea de Sud, Steaua se va desparti pana la inceperea returului de alti doi jucatori. Cei vizati sunt portarul Vasili Hamutovski si atacantul Cristi Ciocoiu. In ciuda protestelor suporterilor in urma plecarii lui Rica Neaga, conducerea Stelei e decisa sa-i dea pe cei doi.
Gurile rele spun ca bielorusul ar fi fost vizat de mai mult timp, dupa ce spusese ca vrea sa plece de la echipa. In plus, el a avut in timpul cantonamentului din Italia un conflict puternic cu Neaga, ce ar fi putut chiar degenera intr-o bataie in toata regula.
In zilele urmatoare, Steaua ar putea reincepe negocierile cu Dinamo Moscova, echipa ce l-a dorit pe Hamutovski inca din vara trecuta.
Dupa evolutia dezamagitoare de la Valencia, Ciocoiu a cazut si el in dizgratia patronului Gigi Becali, care e hotarat sa scape acum de jucatorul adus de la FCM Bacau. "E lent si e clar ca nu poate mai mult", a rabufnit Becali dupa meciul de pe Mestalla.
Zenga, indignat de atacurile lui Neaga
Dupa ce Neaga a declarat ca Walter Zenga este principalul vinovat de plecarea sa, italianul
l-a contrat sambata pe jucator, declarandu-se dezamagit de atitudinea fostului atacant stelist: "Nu puteam sa-i zic lui Neaga sa nu plece, pentru ca el va castiga un milion si jumatate de dolari in trei ani acolo. Dar nu trebuia sa trateze transferul inaintea meciului cu Valencia. El n-a fost corect cu mine, ma acuza ca nu l-am folosit cu Valencia. Cum sa-l folosesc daca el era cu o zi inainte de meci jucatorul coreenilor? Daca nu voia sa plece in Asia, putea sa nu semneze, nu i-a pus nimeni pistolul la tampla. Neaga e impotriva mea acum, dar sa nu uite ca la Pitesti a aruncat banderola de capitan ca pe o carpa! Patronul a vrut sa-l amendeze, dar eu am intervenit si l-am lasat capitan in continuare!".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.