TURCIA, Super Lig, etapa a 21-a * GICA HAGI si-a trecut in cont inca o victorie cu Galatasaray, 1-0 pe teren propriu cu Sakaryaspor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Hakan Sukur, din penalty, in minutul 27. "Important era sa obtinem trei punct
TURCIA, Super Lig, etapa a 21-a * GICA HAGI si-a trecut in cont inca o victorie cu Galatasaray, 1-0 pe teren propriu cu Sakaryaspor. Unicul gol al partidei a fost marcat de Hakan Sukur, din penalty, in minutul 27. "Important era sa obtinem trei puncte, iar noi am reusit acest lucru. Nu sunt multumit de joc, dar imi pare bine ca am invins", a spus Hagi dupa meci. "Regele" a precizat ca echipa sa a jucat impotriva unei formatii foarte disciplinate si asezate bine in teren. "Jucatorii echipei adverse au faultat des in jumatatea noastra de teren. Ei au procedat astfel pentru a se putea apara mereu cu zece oameni", a adaugat Hagi. Antrenorul roman a facut referiri si la noua achizitie a lui Galatasaray, francezul Franck Ribery. "Este foarte tanar si are nevoie de timp pentru a se adapta. Va deveni din ce in ce mai bun. In meciul de astazi si-a demonstrat calitatea. Sunt multumit de el", a precizat Hagi. Galatasaray, cu patru victorii din tot atatea meciuri disputate in retur (plus o victorie in cupa), a revenit pe primul loc, cu 51 de puncte, insa Fenerbahce, 50 de puncte, urma sa joace aseara, acasa, cu Kayserispor * DANIEL PANCU, nerefacut complet dupa o accidentare, a lipsit de la Besiktas Istanbul, 1-0 in deplasare cu Gaziantepspor.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 22-a * CLAUDIU RADUCANU a lipsit de la Arminia Bielefeld, 0-0 in deplasare cu FSV Mainz 05.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 22-a * ADRIAN IORDACHE a fost integralist pentru Energie Cottbus, 0-0 acasa cu RW Essen
* LEVENTE CSIK a jucat toate minutele pentru Dynamo Dresda, 1-1 in deplasare cu Karlsruher SC * CATALIN RACANEL a fost titular pentru Eintracht Trier, 2-0 acasa cu LR Ahlen. Racanel a fost schimbat in minutul 87 de Klasen.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 26-a * CLAUDIU KESERU si FLORIN BRATU au lipsit de la FC Nantes, 0-2 in deplasare cu Lens * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BOLONI, a castigat acasa, scor 4-1 cu OGC Nice.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 25-a * COSTEL GALCA, suspendat, a lipsit de la CD Almeria, 0-1 pe teren propriu cu Malaga B. ""Cimitirul elefantilor" in care s-a transformat Almeria, echipa la care evolueaza jucatori precum Vellisca, Soria, Galca, Lambea, Jamelli sau Luna, nu reuseste sa aduca linistea in randurile suporterilor, care au asistat ingrijorati la deceptionantul debut al celui de-al treilea antrenor al echipei in acest sezon, Fabri. Golul oaspetilor, inscris de Geijo, a venit dupa o actiune personala a lui Paco Esteban, care l-a ridiculizat pe Jaime si l-a lasat in urma pe Galca", scrie publicatia "Sur Digital", care apreciaza ca internationalul roman a fost blocat foarte bine de marcatorul unicului gol al partidei.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 23-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, 1-1 acasa cu Anderlecht Bruxelles.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 22-a * MARIUS NICULAE a revenit la Sporting Lisabona dupa cateva luni de absenta. Niculae a intrat in minutul 82 al meciului din deplasare cu Uniao Leiria, scor 0-0, in locul lui Sa Pinto, si a marcat in minutul 88 un gol anulat pentru ofsaid.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 19-a * STELIAN CARABAS a fost titular pentru Skoda Xanthi, 4-1 acasa cu Kalamarias. Carabas a pasat decisiv la primul gol al lui Xanthi si a fost schimbat in minutul 55 de Todoridis. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.