Gigi Becali a anuntat ca nu le va mai permite suporterilor care il contesta sa intre gratis pe stadion, la meciurile Stelei. "Daca vor injura conducerea, vor fi dati afara de jandarmi. Am auzit ca la returul cu Valencia vor protesta cu batiste albe.
Gigi Becali a anuntat ca nu le va mai permite suporterilor care il contesta sa intre gratis pe stadion, la meciurile Stelei. "Daca vor injura conducerea, vor fi dati afara de jandarmi. Am auzit ca la returul cu Valencia vor protesta cu batiste albe. O sa-mi iau si eu o batista alba si o voi flutura in semn de solidaritate cu ei", a spus Becali. "Nu-mi dicteaza mie galeria ce sa fac cu banii mei. Fanii pot sa vina sau nu la meci, atata tot! De jucatori si de transferuri ma ocup doar eu. Nici Zenga, nici Mihai Stoica", a adaugat patronul FC Steaua. Acesta a raspuns astfel acuzelor venite de la suporteri dupa scandalul Neaga, inclusiv prin intermediul Internetului. Suporterii stelisti vor sa se prezinte la meciul retur cu Valencia, de joi seara, avand asupra lor foi albe, format A4, pe care sa fie inscrise numele lui Neaga si numarul 25, de pe tricoul purtat de atacant la Steaua, pentru a protesta fata de modul in care a fost tratat jucatorul. In plus, la meciul de hochei de vineri seara, dintre Steaua si Miercurea Ciuc, galeria ros-albastra a scandat lozinci impotriva lui Gigi Becali si a lui Mihai Stoica, prin care le cereau acestora sa plece din Ghencea. "Pleaca din Ghencea, Becali pleaca din Ghencea!", "Becali, vinde-l pe Zenga!" si Pleaca din Ghencea, Meme pleaca din Ghencea!" au fost doar cateva scandari ca forma de protest impotriva conducerii FC Steaua, dupa ce Neaga nu a fost introdus pe teren in partida cu Valencia. Suporterii si-au declarat nemultumirea si fata de faptul ca Neaga a fost vandut atat de usor. "In loc sa incerce sa-l tina pe Neaga s-au si grabit sa-l vanda. Aici e mana lui Meme care incearca sa scape de toti jucatorii care au tupeul sa il infrunte. Daca e asa de tare, de ce nu intra el sa joace? Cred ca nu stie nici sa-si lege ghetele. Cel mai mult ne doare ca Becali asculta orbeste de Meme. Din acest motiv au plecat si Piturca, si Aliuta, si Rachita. La Steaua, Becali da banul si Meme conduce", a declarat un suporter stelist pentru Mediafax. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.