Fostul ministru de finante Daniel Daianu a fost "marele absent" al unei actiuni organizate la Craiova de filiala PNL. Desi fusese invitat de onoare la acest eveniment - generat de nevoia femeilor ce reprezinta partidul mentionat anterior din intreaga
Fostul ministru de finante Daniel Daianu a fost "marele absent" al unei actiuni organizate la Craiova de filiala PNL. Desi fusese invitat de onoare la acest eveniment - generat de nevoia femeilor ce reprezinta partidul mentionat anterior din intreaga tara, de a afla cum pot fi dezvoltate comunitatile locale prin programe si care sunt modalitatile de finantare - actualul analist economic si-a motivat absenta prin faptul ca i-a cazut... lucrarea dentara. La actiunea gazduita de Palatul Administrativ Dolj, alaturi de cele aproximativ 70 de femei PNL-iste din tara au fost invitati sa participe si reprezentanti ai unitatilor bancare. Nici acestia insa nu s-au aratat dispusi sa vina in mijlocul "sexului slab", dintre cele 30 de astfel de institutii apelate, numai doua raspunzand afirmativ.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.